Otvori menu pristupačnosti, klikni enter Preskoči do sadržaja, klikni enter Preskoči do navigacije, klikni enter Preskoči do pretraživača, klikni enter
Otvori panel pristupačnosti
Pratite nas na Facebook Pratite nas na Youtube Pratite nas na Instagram Pratite nas na Twitter

Dubrovnik proglašen vodećom europskom kruzing destinacijom i vodećom obalnom gradskom destinacijom


U sklopu svečane dodjele nagrada World Travel Awards 2023., koja se održala u Batumiju u Gruziji 29. rujna 2023., Dubrovnik je dobio visoko priznanje u dvije značajne kategorije. Proglašen je Vodećom europskom kruzing destinacijom 2023. (Europe's Leading Cruise Destination 2023) te Vodećom obalnom gradskom destinacijom u Europi 2023. (Europe's Leading Seaside Metropolitan Destination 2023). Glasovanje za europske kategorije dodjele nagrada World Travel Awards trajalo je do 20. kolovoza 2023., a glasali su profesionalci u turizmu, mediji i turistički potrošači.
Dubrovnik je nagradu vodeće kruzing destinacije dobio u konkurenciji s još 11 gradova kao što su Lisabon, Venecija, Kopenhagen, Oslo i dr., dok je nagradu za vodeću obalnu gradsku destinaciju dobio u konkurenciji s još šest gradova – Barcelonom, Istanbulom, Portom i dr. World Travel Awards predstavlja prestižni program nagrađivanja u području putovanja i turizma, a pobjeda u ovim kategorijama prepoznata je kao vrhunsko priznanje zlatnog standarda diljem svijeta.


Više na linku : https://www.worldtravelawards.com/press-444

Arhiva