Otvori menu pristupačnosti, klikni enter Preskoči do sadržaja, klikni enter Preskoči do navigacije, klikni enter Preskoči do pretraživača, klikni enter
Otvori panel pristupačnosti
Pratite nas na Facebook Pratite nas na Youtube Pratite nas na Instagram Pratite nas na Twitter

Adriatic Sea Forum ove godine održava se u Dubrovniku


Dubrovnik će 4. i 5. svibnja biti domaćin Adriatic Sea Forum - Cruise, Ferry, Sail & Yacht 2023, međunarodnog događanja posvećenog pomorskom turizmu na Jadranu, u organizaciji tvrtke Risposte Turismo, a čije će se šesto izdanje održati u partnerstvu s Lučkom upravom Dubrovnik i Gradom Dubrovnikom.
Pokrenut 2013., Forum je tijekom godina postao referentni događaj za sve operatere u sektoru krstarenja, trajekata i nautike, a ove će godine okupiti sudionike iz 15 zemalja. Poduzetnici i menadžeri brodskih kompanija, pomorskih agencija, lučkih terminala, turoperatora, putničkih agencija, marina i malih luka, nautičkih charter kompanija i drugih organizacija pridružit će se predstavnicima Vlade, javnih, nacionalnih i međunarodnih tijela na dvodnevnom događaju na kojem će se, između ostalog, raspravljati o mogućnostima i novim načinima na koji se može razvijati pomorski turizam na ovom području.
Neki od potvrđenih govornika na Forumu su ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, izvršni direktor Europske putničke komisije Eduardo Santander, generalna direktorica CLIA Europe Marie-Caroline Laurent. Glavne teme Adriatic Sea Foruma 2023. uključivat će strategije za uravnoteženje interesa sektorskih operatora s održivošću područja, gospodarskim rastom i zapošljavanjem.
Više informacija: https://www.risposteturismo.it/adriatic-sea-forum/


Arhiva